../voorstelling


Tankbouw

Tankbouw wordt beschouwd als één van de grote troeven van SDPlastics NV Met onze jarenlange ervaring wordt de klant begeleid doorheen het wel en wee van een kunststof tank. Zowel ronde tanks met verticale as als rechthoekige tanks op maat van de klant.
lees verder...

Constructie

Constructie in alle formaten en vormen zijn voor SDPlastics NV geen uitdaging meer na die jarenlange ervaring en een flexibel en gedreven team. Zowel eigen ontwerp als constructie volgens plan, het SDPlastics-team verwerkt en maakt het voor u.
lees verder...

Leidingwerk

Leidingwerk in prefab of ter plaatse in een uitgebreid gamma materialen. Zowel voor druk als voor ventilatie, ondergronds en bovengronds, rond en rechthoekig, voor alle debieten en snelheden. SDPlastics NV beschikt over een verscheidene volledig uitgeruste teams voor het monteren van alle leidingen.
lees verder...

Draai- en freeswerk

Draai- en freeswerk is voor SDPlastics NV een conventionele aangelegenheid. Voor deze precieze werken hebben wij het geschikte personeel ter uwer beschikking. Verwerking gebeurt in kleine series.
lees verder...

Montage- en hersteldienst

Hier staat een volledig uitgerust team ter uwer beschikking voor het monteren van de tanks of constructies en voor het herstellen van een lek bij plotse breuk aan een kunststoftank of aan een kunststof leiding die u productie kunnen beïnvloeden. U problemen worden zo snel mogelijk behandeld en hersteld.
lees verder...